Koronázatlan hülyeségek koronás hülyékről! - Székely Szó

Friss

2020. június 13., szombat

Koronázatlan hülyeségek koronás hülyékről!

 

Jó pár hónapja benne vagyunk a XXI. század talán legnagyobb népbutító és elnyomó rendszerében a koronás időszakban, amikor az emberi jogaink korlátozását vezették be egy katonai diktatúrába és hatósági félelemkeltéssel ebben a rendszerben, ahol egy vírusra fogtak mindent, ami kevesebb halált okoz, mint bármilyen más influenza vírus.


Természetesen  a felhajtást azt megcsinálták, az országok gazdaságait bedöntötték a politikus patkányok, akik a felsőbb világhatalmi érdekeket védik és valójában nem a civil emberek életét. Ők csak bábok, akik neked eljátsszák a megmentőt és te megköszönöd nekik, hogy egy megmentettek ettől az ,,agymenéstől,, amit ők kreáltak.


Hoztak neked olyan törvényeket, amiket egy normális ember röhög. Megéltük azt, hogy ha egy ember az utcán köhög vagy tüsszent, akkor leb@sszuk, mert ugye  mert az utcán tüsszenteni, hogy meri az embereket ennek a ,,komoly vírusnak,, a veszélyének kitenni? Húzzon fel mindenki maszkot, mert a WHO is azt mondta ugye? Ja nem! A Romániai Parlament agyament bohócai meg erre rátesznek egy lapáttal bizonyítva azt, hogy lehet a hülyeséget határokon belül is tartani.


A hülye politikusok ebben a román katonai diktatúrában azt hiszik bármit megtehetnek, hogy a román és magyar emberek majd mindvégig fogják az ők parancsaikat teljesíteni! Hogy a szomszéd ország egyik alja politikusát idézzük ,, Ezt elkúrtátok, nem kicsit, nagyon!,,  A koronás hisztériában sem tartottam be azokat az előírásaikat amik az emberi jogaimat sértették, és ezután sem fogom betartani, ha egy idióta Ludovic Orban vagy Johannis a fejemhez puskát tart akkor sem. Ha több ezer lejes büntetéssel fenyegeti az embert, akkor sem.


Aki a koronahisztériában még hisz annak azt üzenem, hogy koronás hülye lett, mert ezeknek a barom politikusoknak eladja magát és asszisztál egy olyan hülyeséghez, ami lassacskán tisztázódik, hogy fele sem volt igaz, amit a tévében és újságokban felénk okádtak. Nyugati országokban voltak már lebukások, exhumálások üres koporsókkal és jelen esetben Romániában olyan dolgok is történtek több esetben is, hogy azoknak, akik nem a koronás hülyeségbe haltak bele fizettek a hozzátartozóknak több mint 700 eurót csak azért, hogy a hozzátartozók hazudják azt, hogy korona volt a tettes.


 Nyugi, éljed az életed úgy ahogy ez előtt is élted, szard le mit mondanak ezek a szabadkőműves bábok és ne asszisztálj nekik, mert csak egy gazdasági világválság kirobbantása volt a céljuk ,hogy a te pénzedből több legyen az ők zsebükben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.