Kóbor János - Mecky az Omega frontembere kimondta az igazságot a koronavírus elleni oltásról! Egyetértek - Benke Csaba Blogja

Friss

2020. december 27., vasárnap

Kóbor János - Mecky az Omega frontembere kimondta az igazságot a koronavírus elleni oltásról! Egyetértek


,,Sejtettem, hogy lesznek ilyen kivételek és szabályok. Egyelőre nem gondolkozunk azon, mikor és hol lépjünk fel. Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom. Szerintem az, hogy oltáshoz lesz kötve, ki hová mehet, a személyiségi jogok durva megsértése,, – mondta az Omega énekese, Kóbor János
Szerintem is az! Sőt az arcot takaró és bizonyítottan a vírusok ellen semmit sem védő maszkok is a személyiségi jogokat durván sértik. Én semmiféle óltást nem fogok beadatni, legyen bármiféle következménye ennek. Az ami most a világban van, csak a hülye nem látja a vírus, ami egyébként létezik de a lopotikusaink 1000-szer felnagyították egy politikai játék része vagy ha valóban a háttérben ennyi ember hal meg akkor ez nem más, mint előre kitervelt genocídium, azaz népírtás. 

Aki ismeri az írásaimat, tudja, hogy utálom a konteókat és amíg bizonyítékot nem találok valamire addig nem állítok semmi olyant. Most már ideje lenne a népnek ébredni és ezeket a szarházi szabadkőműves háttérhatalom gyilkosait egy rakásba kellene hányni, úgy, hogy a saját vérükben fulladjanak meg, hanem ők intézkednek... láthatjuk. Mi meg büszkén hordjuk a vírusok ellen nem védő maszkot, éjjel nem megyünk ki nehogy éjjel megzavarjuk a vírust ami egyébként Magyarországon este 20. órától ébred és Romániában 23 órától kezd ébredezni és kopogtat az ablakokon, hogy tudom is én Géza b@zdmeg engedj be! 

Nem a vírus létezését tagadom, van ez tény és való de ez volt már ez előtt is és lesz a jövőben is. Ez a vírus nem egyéb mint az emberek, civilek szabadságjogainak korlátozása, ellenőrzése, és koordinálása a hatalmi erőszak eszközével. Ilyen még a kommunizmus idejében sem volt! A felső politikai körök észrevették, hogy a civil társadalom okosodik és nem lehet annyira már átverni őket, ahogyan ez régen sikerült. Hogy ez a vírus nem természetesen jött létre ebben semmi kétségem sincs. Még egyszer mondom, hiszek a vírus létezésében de ennek a súlyosságát és nagyságát megkérdőjelezem, ahogyan a halottak számát is.  

Semmivel nem hal meg több ember mint az előző években. Ha több ember halna meg azt mondanám, hogy na ez komoly dolog, de nem, nem az. Egy demokratikus rendszerben legyen az bármelyik országban a szkeptikusokat is szóhoz engedik, bizonyíthassák, hogy nem így van minden amit a politikum és az őket kiszolgáló média is sugároz. Vegyük észre már, hogy ezzel akarnak minket befolyásolni. Miért érdeke egy politikusnak hogy minket védjen? A dög, a lusta ember megy el ma már politikusnak, aki fél a két kezét összemocskolni, legalábbis ez van Romániában. 

Hiszek a vírus létezésében de a politikus mesékben nem !

Benke Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.