Hogyan kell mártírokat gyártani RMDSZ módra? - Székely Szó

Friss

2021. március 24., szerda

Hogyan kell mártírokat gyártani RMDSZ módra?

 Orbán Viktor csicskapártja, az erdélyi szavazatszerző kampánypárt, vagy nevezzük az erdélyi magyar posztkommunisták nosztalgiapártjaként az RMDSZ-t a magyar nemzeti ünnepen a polgármestereikkel magyar zászlókat helyeztetnek ki a romániai törvényeket semmibe nézve, hogy kemény büntetések begyűjtése után magukat mártírként állíthassák be.  Sepsiszentgyörgy RMDSZ-es polgármesterét a kormányon lévő RMDSZ-es hatalom emberei  10 000 lejre büntették meg, mert nem volt a magyar zászlok mellé román zászló helyezve, ahogyan ezt az ország törvényei követelik. 


Pontosan tudta az RMDSZ -es hatalom, hogy ezzel a lépéssel, hogy lényegében úgy, hogy kormányon vannak, saját magukat, polgármestereiket megbüntettetik mártírként tudják magukat beállítani, hogy ezek a gonosz románok voltak a felelősek és megint a magyarokat támadják. Pedig ez nem így van. Csak egyszerűen a törvényeket kellene betartani, vagy az ilyen egyébként diszkriminatív törvényeket módosítani kellene, de nem teszik, mert az etnikai konfliktusokkal kemény politikai tőkét lehet kovácsolni.


Most kitalálták, hogy 1 lejesekkel fogják a büntetéseket kifizetni, mivel kunyerálni kezdtek a tulipánosok az elvtársaiktól. Hogyan lehet ezeket a nyílt dolgokat értékelni civil emberként? Röhög az ember ezen a szánalmas társaságon, akiket a Magyar Kormány  még pénzzel is finanszíroz, de ki tudja meddig, mert a bal-liberóta RMDSZ követhet el egy hibát, hogy a nemzeti kormány egy átverése után beintsen az RMDSZ-nek. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.