Köhög a bolha: Románia visszapofázik Oroszországnak! - Székely Szó

Friss

2021. április 26., hétfő

Köhög a bolha: Románia visszapofázik Oroszországnak!

 Köhög a bolha és nem kuvikkos (covid), hanem éppen Oroszországot akarja piszkálni egy semmi, egy vicc ország, Románia hadügyminisztere. Meg akarják mutatni, hogy ők bizony tényleg nagyok, sőt annyira nagyok , hogy Aurescu szerint Románia maga a NATO. Tehát Oroszország vigyázzon, hogy hogy piszkálja Romániát, mert a puliszka bizony robbanhat.  A nagy ,,dák,, harcosok Oroszországnak fenyegetőznek, mert ugye Románia annyira egy szuverén nemzeti állam, hogy úgy ahogy van egy amerikai rabszolga lett, amerikai rakétabázisokat engedett be a területére 

Romániának és az Aurescu féle bohócoknak a fülüket, farkukat be kellene húzniuk és nem feszedezni, amíg jól van dolguk. Sőt nem kellene a cseheket és más oroszellenes országokat utánozniuk. Oroszország egy rendkívül fontos stratégiai partnere kellene legyen az EU országainak, ugyanis ne felejtsük el, hogy Oroszország látja el a fél EU-t gázzal és ezt a csapot el lehet bármikor zárni. Orbán Viktorék keleti nyitása sokkal hasznosabb, mint a nemzeti identitásaikat elvesztő nyugati EU-s országok felé való közeledés. Remélhetőleg a magyar kormány nem megy bele ilyen provokatív játékokba amibe az oroszellenes Románia is. 


A székelyek többsége a különböző cikkek alapján teljesen szolidáris Oroszországgal és a Putin vezette kormánnyal is és elítélik a román hadügyminiszter ,,farokméregető,, akcióját is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.