Keményedik a kampány: Jakab Péter elvenné a külhoni magyarok, székelyek szavazati jogát? - Székely Szó

Friss

2021. június 1., kedd

Keményedik a kampány: Jakab Péter elvenné a külhoni magyarok, székelyek szavazati jogát?

 Keményedik a kormány oldalán is a kampány, és jönnek azok a csatározások, amikkel félre lehet vezetni az embereket oldaltól és pártoktól függetlenül. A tisztességes kampány fogalma a XXI. században sajnos egyre kevesebb  helyen található meg. A közösségi oldalak viszont rengeteget segítenek a politikusoknak és olyan oldalak is, amik álhírekkel, vagy féligazságokkal próbálják az általuk szimpatikusnak tartott pártot segíteni úgy, hogy hazugságokat terjesztenek. A Nemzeti Magazin oldalon megjelent egy kép, amelyet több mint 70 000-en osztottak meg és több mint 5200 hozzászólás érkezett az alábbi képhez, miszerint Jakab Péter elvenné a külhoni magyarok, székelyek szavazati jogát.


   


 Kíváncsiak voltunk Jakab Péter véleményére is, így a Székely Szó megkérdezte erről a Jobbik elnökét, aki a következőket válaszolta:


Ez természetesen így nem igaz. Csak a szokásos kormánypárti lejáratás és kiforgatás. De már megszoktuk, hogy ez a legerősebb fegyverük... Nem dőlünk be nekik!

 


 A Jobbik elnöke a parlamenti magatartásával sokak számára inkább az ellenség képét mutatja, és természetesen a jelenlegi Jobbik megítélésén sokat rontott a lecsó koalícióban való részvétel olyan politikai hulladékok oldalán, mint Fekete- Győr András vagy Gyurcsány Ferenc. Jobboldali ellenzékként viszont megtalálható lesz a Gyurcsány mentes konstruktív ellenzék is, a Mi Hazánk Mozgalom, amely ellenzéki munkájával segítheti a magyar nemzetet. Kérdés az, hogy az 5%-ot eléri  a párt a választásokon? 

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.