Csíki-Csuki mulatási, Bódi buli meg a székelyek anyanyelvét nem ismerő Sebestyén Balázs érkezik - Ez Hargita! - Székely Szó

Friss

2021. augusztus 30., hétfő

Csíki-Csuki mulatási, Bódi buli meg a székelyek anyanyelvét nem ismerő Sebestyén Balázs érkezik - Ez Hargita!

 Soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de ki kell mondjam, hogy drukkolok, hogy a héten érkezzen meg a negyedik hullám és a kovidfasiszták minden igénytelen rendezvényt betiltsanak. Ebben a hónapban Hargita megyében összefújja a szél az igénytelenség szemetét, sajnos néhányat még az anyaországból is idefúj. A székely ember torkán akarnak olyan igénytelen produkciókat lenyomni már az itteni politikai vezetőink, helyi oligarchák. 

Szeptember 3-án érkezik az a Sebestyén Balázs Csíkszeredába, aki élő műsorban egy székely betelefonálótól azt kérte, hogy az anyanyelvén, tehát románul búcsúzzon el. Persze a székely ember élő adásban helyretette a műsorvezetőt és tudatta vele, hogy ő székely és az anyanyelve nem román hanem magyar. Balázs értsd meg, hogy nem várunk téged szeretettel Székelyföldre! Ez az alábbi videóban megtekinthető:
A meghívást Hargita Megye Tanácsánák, Csíkszereda Város Önkormányzatának, és a Csíki Sörnek köszönhetik az igénytelenséget kedvelő helybéliek, akik megfelelési kényszerből majd teret adnak egy ilyen embernek Csíkszeredában a Szabadság téren. De akinek ez nem elég! Várjál még van ennél jobb is! Egy Csíki dobozolt medveszar társaságában 5-én egy hatalmas Bódi Guszti, Margó és Csabi nótáira bulizhatnak, természetesen nem ingyen, a nem tiltott de mégis tiltottnak reklámozott fesztiválon, ahol a sok igényes fellépő után, hát hogy is mondjuk sötét fellegek lepik el Szentsimont. De ne legyen senki szomorú, ugyanis van sör és túl lehet élni. Na zsá mó zsá séj! Fásy Ádámot és Zsüllikét? is talán láthatjuk majd vagy Győzikét és Pákót. Ott lesz buli heee! Éljen az éljen és éljen az igénytelenség! Éljen a Hargita megyei vezetőség! Addig amíg én mondom! 


1 megjegyzés:

 1. Őszintén sajnálom, hogy ezek az emberek ismertek és még sokan kedvelik is őket itt Magyarországon.
  Az igénytelenség sajnos elsősorban nem őket igazolja, mert olyanok, amilyenek, hanem a rajongóikat.
  Sajnos ezeknek az embereknek szavazati joguk is van.
  Szégyen, hogy léteznek buta magyarok, de nemcsak hogy léteznek, de sokan vannak.
  Csak türelemmel lehetünk irántuk, mert okosabbak nem lesznek.

  VálaszTörlés

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.