Jakab Péter szerint már a tojásos lecsó is luxus Magyarországon! - Székely Szó

Friss

2021. augusztus 6., péntek

Jakab Péter szerint már a tojásos lecsó is luxus Magyarországon!

 Jakab Péter szerint már a tojásos lecsó is luxus Magyarországon! A korábban szebb napokat is látott jobboldali párt elnöke a közösségi oldalain sír, hogy luxus már a tojásos lecsó is Magyarországon. Péter ha luxus, akkor örvendj annak, hogy megteheted, hogy akár naponta ezt ehetsz és nem egy ilyen alaptalan dologgal próbálj az egész Európában növekedésnek indult árakkal egy Orbán ellenes kampányt felépíteni. 


Tudjuk, ha a szomszéd kutyája megdöglik Orbán Viktor a hibás, ha meg tojásos lecsód elromlik, akkor is Viktort hibáztasd, mert ez politikailag így helyes és a szivárvány-koalíció is így kívánja meg. Ha luxus a tojásos lecsó akkor a magyar emberek 85%-a luxusban él, mert egészen biztos, hogy ezt megengedhetik maguknak, tehát nincs amiért panaszkodj. 


A magyar ember dolgozik és aki dolgozik és jól gazdálkodik a pénzéből az megteheti, hogy nem csak tojásos lecsót egyen, hanem kiránduljon, és drágább ételeket is elkészíthessen. Ha nem dolgozol és a pénzeddel nem jól bánsz akkor nincs okod panaszkodni, mert nem a politikus, nem a szomszéd nem más a hibás, hanem csak is te. Péter mutasd a Jobbik kidolgozott programját vagy a ,,szarafossal,, -koalíció programját. Gyerünk Péter! Jó étvágyat! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.