Tombol a kovidfasizmus Romániában is! Dörzsöli a tenyerét a gyógyszeripar! - Székely Szó

Friss

2021. augusztus 12., csütörtök

Tombol a kovidfasizmus Romániában is! Dörzsöli a tenyerét a gyógyszeripar!

 A kollektív elhülyülés százada megérkezett! A politikusok vírusszakértők lettek, és a gyógyszeripar a szemei előtt ropogós dollárokat lát. A kovidfasizmus tombol és ez emészti fel a normálisan gondolkodó embereket. Az egészséges embereket oltásokkal mérgezik, azt hazudva, hogy ettől nekik jó lesz, mert nem halnak meg a politikai járványban, vagyis a Covid-19 ben. A sok okos persze bedől a háttérhatalom játékának és nyakra főre adatják maguknak az oltásokat. Persze azt hiszik védettek de a lópikulát sem azok! A gyógyszeripar a konyhájában már kifőzte a Delta variáns vírust és hamarosan biztosak lehetünk benne, hogy kész lesz az oltóanyag is, ami majd megvéd. Újabb ropogós dollármilliók, újabb több millió halott és ez így fog menni míg a világ s két nap. 
A kovidfasizmust bíráló orvosokat, embereket a kormányok rendszerint oltásellenesnek állítanak be, megfigyelik őket és kemény büntetésekkel akarják megfélemlíteni a lakóságot. Románia ebben nagyon jó. Olyan személyiségi és emberi jogokat sértettek amik még az előző átkos-rendszerben sem történtek meg. Ma a román ,,vírusszakértők,, vagy nevezzük őket kovidfasisztáknak vagy akár a gyógyszeripar prostituáltjainak is olyanok lettek, mint a viccekben az angol tudósok. Egy bizonyos Valeriu Gheorghiță ,,tudós,, szerint szeptemberben a napi kovid szám elérheti az 1500-1600 főt is Romániában.  Ezek de okosak, elővették a kristálygömböt és megjósolták, hogy 1500-1600 ember fertőződhet meg. 


Persze készüljünk a korlátozásokra is, mert a vírusok ellen bizonyítottan szart nem érő kék orvosi maszkok használatát újra köteleznék, a mozgási szabadságot, a gyülekezési jogot újra korlátoznák és újra tetemes büntetésekkel tennék tönkre azon emberek életét akik a kovidfasizmus ellen lépnének fel. A hírek újra tele lennének az üres koporsókkal Spanyolországban és Olaszországban. Folytatódna az emberek rémisztése. Egészen addig amíg az emberek fel nem lázadnak és szépen néhány oltóközpont, parlament, vagy a kovidfasizmust kiszolgáló intézmény nem ég porrá. Az ember tűr amíg lehet, de ha az emberi társadalmat veszélyeztetik, akkor a puliszka robban és vele együtt a kovidfasiszták is.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.