Az RMDSZ a székelységet leválasztotta a magyarságtól a népszámlálási íveken! A csángók sincsenek a magyar nemzeten belül feltüntetve! - Benke Csaba Blogja

Friss

2022. január 16., vasárnap

Az RMDSZ a székelységet leválasztotta a magyarságtól a népszámlálási íveken! A csángók sincsenek a magyar nemzeten belül feltüntetve!

 Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, Románia miniszterelnök-helyettese a székelység sírját ássa meg! -  A 2022-es romániai népszámlálások íveiről a székely népet eltüntették, amelyet az előző népszámláláson helyesen a magyar nemzet részeként mutattak ki és a magyar anyanyelvű csoportban kerültek. Ennek ellenére 2022-ben az RMDSZ javaslatára az eddig jogilag is létező székely népet teljesen eltüntetik, megfosztva ezzel közel 650 000 székelyt, hogy a magyar nemzet részeként a saját székely nemzeti identitásukat is vállalhassák.  A napokban a Székely szó oldalunkon több mint 110 000 emberhez eljutott a hír, miszerint egy történelmi árulást készülnek Európa egyik legrégebbi honos népe ellen előkészíteni. Köszönhető ez Kelemen Hunor Krónikának adott interjújában, ahol az elhangzott információk az oldalra kerülés után hamarosan már újra voltak szerkesztve és teljesen az ellentéte volt a nyilatkozatnak fent. Az alábbi képen látszik még a cigányság is kimutathatja, hogy a cigány nemzetiségen belül melyik alcsoportban tartozhatnak, ezt a székelységtől megfosztották. A csángókat is a ,,más nemzetiségek,, csoportban hozták létre természetesen nem a magyar nemzeten belül így csökkentik a magyarság számát. Természetesen több száz székely lesz, az információm szerint és a közösségi oldalakon látott hozzászólások szerint, akik mindenképpen székelynek fogják beírni magukat nem engedve a diszkriminatív lépésnek. Így szintén a magyarság száma fog csökkenni több száz fővel.   Az RMDSZ-tehát ezzel a lépéssel az erdélyi magyarság számát csökkenti, ugyanis a székely nemzeti identitás eltávolítása kontraproduktív, mivel a magyar nemzeti identitást próbálja az RMDSZ és Kelemen Hunor a székely identitás ellen felhasználni! A magyarellenes román szélsőjobb most bátran mondani fogja nekünk, hogy székelyek nincsenek és Székelyföld sem létezik, ugyanis ha netán ez a 2022-es népszámlálási adat marad egyetlen székely sem fog jogilag létezni Romániában.Még van lehetőség viszont az alábbi linken kérvényezni hogy a székelységet is mutassák ki a magyar nemzeten belül. Minél többen írunk annál nagyobb az esély a székely nemzeti identitás kimutatására is, hanem elveszünk. Ez nem mese ez a valóság, az RMDSZ a magyar nemzeti tudatunkat akarja felhasználni az ugyanolyan fontos székely nemzeti identitásunk ellen. Nekik a kettő nem fér meg egymás mellett. Minden nemzetnél feltüntettek nemzetiséget csak a magyarságon belül nem. http://e-consultare.gov.ro/.../proiect-de-hotarare.../... A Propuneri/ Sugesti helyre a következőt kell beírni ( As avea o sugestie privind recensamantul din 2022. Avand in vedere ca populatia de etnie secuieasca apartine ca subentitate etnica la nationalitatea Maghiara ,va sugerez sa trecetii ca etnie secui la rubrica nationalitatea maghiara ca subetnie cum a fost la ultimul recesamant in anul 2011!!)


Ez olyan mint egy szörnyű mese, egy rémfilm, amit megélünk. Egy olyan nép nemzeti identitását próbálják eltüntetni ami 100 év után is területén többségi magyar anyanyelvű népként van jelen, nem lett szórvány és ennek az egyetlen egy magyarázata az , hogy a székely nemzettudatunk mentett meg minket attól, hogy mi is ne kerüljünk szórványba.


Itt most kijelentem mindenkinek, ha a székelység nincs benne a népszámlálási íveken hamarosan a székely zászlókat a székely autonómia, önrendelkezési küzdelmeket is elfelejthetjük. Rajtunk áll , hogy tisztelve a székely őseinket vállaljuk-e védjük-e a nemzettudatunkat vagy eladjuk, nem törődünk vele. Ez kedves barátaim nemzetárulás!


A jó Isten vigyázzon a székely népre és védje meg azoktól , akik őket el akarják tüntetni, elakarják pusztítani. Ne hagyjuk! A fenti linken mindenki töltse ki a rublikákat és kérjétek , hogy tüntessék fel a székelységet is a népszámlálási íveken!


1 megjegyzés:

  1. A SZÉKELYSÉGÉT MEGTAGADÓ, A VÁLASZTÓ NÉPÉT bevakcinázó ÖKÖR !!!

    VálaszTörlés

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.