Hurrá, Orbán Viktornak nem kell ementáli sajthoz hasonlítania!- Március 15 én újra Békemenet - Szabadságra megy a Covid vírus! - Benke Csaba Blogja

Friss

2022. január 9., vasárnap

Hurrá, Orbán Viktornak nem kell ementáli sajthoz hasonlítania!- Március 15 én újra Békemenet - Szabadságra megy a Covid vírus!

 A magyar sajtóban már benne van Március 15 én újra Békemenet, tehát addig a Magyar Kormány le fogja győzni a vírust vagy pedig követni fogják a December 1-i példát Romániában, ahol szinte egész decemberben a politikusaink szabadságra küldték a vírust. Nem voltak tesztelések nem voltak covid hírek, nem voltak fertőzések, tehát gyakorlatilag szabadságra küldték a vírust, amely 2022-január 8 án azaz tegnap jött vissza a szabadságáról és hirtelen nagyon kezdett fertőzni. Tele az erdélyi magyar online RMDSZ kormánypropaganda a Krónikától a Székelyhonig, hogy Deltáék Omikronnal együtt visszajöttek és Hargita megyében már több a fertőzött a papírokon mint Maros és Kovászna megyét együttvéve. 
Reméljük sikerül a Magyar Kormánynak legyőznie a vírust reméljük őszintén és tiszta szívvel hogy Orbán Viktor nem kell majd ementáli sajthoz hasonlítson a sokadik hullám után és mondjuk a 100-ik oltás után. Na de vajon mi mehetünk-e zászlót lengetni és Budapestre vagy a határok le lesznek zárva, hogy Omikronék ne tudjanak átmenni? Kell e vajon oltási igazolás ahhoz, hogy megtapsoljuk a nemzet miniszterelnökét?  Kérem Miniszterelnök Úr engedje meg, hogy a román miniszterlnök-helyettes és bandája tudjon átmenni és az Önök erdélyi pártjai is mint Kövér László MPP-je, mint pedig az Erdélyi Magyar Néppárt. Megérdemlik ugyanis itt ha az erdélyi magyarságért nem is dolgoznak semmit, de Önt Istenként szeretik...jó na lehet kicsit túloztam, lehet csak a ropogós 10 000-esek, amiket látnak a szemük előtt de akkor is, engedje meg nekik a határokon tudjanak átmenni. Szeretnének kampányolni Önnek szeretnék ha ne nyerne az ellenzék mert akkor ők itt a rolót lehúzhatják. 


Tisztelt Miniszterelnök Úr őszintén örülök, hogy Magyarország előre megy és nem hátra. Még az hiányzik hátra menjen mert a magyarok megunták a kommunistákat a KISZ titkárokat, a liberális internacionálé tagjait tehát unblock az egész MSZMP utód társaságot.  Egy olyan nemzeti kormányra van szüksége a magyar népnek, ahol nem csak a dohányboltok nemzetiek hanem még Gyurcsány zsebében a pálinkás üvegen a cetli is. Sok sikert Miniszterelnök Úr! Sajnálom, hogy a nemzeti oldal a székely nemzeti blogokkal újságokkal nem tartja a kapcsolatot mert szívesen egy interjút én is készítettem volna a magyar nemzet legtöbbet hatalmon lévő vezetőjével.  Isten áldja Önt és Magyarország minden polgárát!


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.