Orbán Viktor rasszista? Mérgelődnek a román honatyák, az RMDSZ meghúzta magát! - Benke Csaba Blogja

Friss

2022. július 28., csütörtök

Orbán Viktor rasszista? Mérgelődnek a román honatyák, az RMDSZ meghúzta magát!

 Lejárt a Tusványos, Orbán Viktor hazament és a mi oláh honatyáink már nekimentek Orbán Viktornak. A népek keveredéséről szóló kijelentését rasszistának nevezték és több idióta EU-s politikus is beleállt a rasszistázásba. Nyilván akármit mondhatott volna Orbán ez a rasszistázó forgatókönyv már valamelyik EU-s  libernyák tetű fiókjában ott volt.   


Véleményem szerint ha ez a beszédet ők rasszistának nevezték, akkor ezt a mi nemzeti konzervatív szemszögünkből dicséretnek kell venni. Ezeket a rasszistázó csőcselékeket borzasztóan idegesíti Magyarország mint nemzetállami berendezkedése. Az EU-s férgek már nyugaton megszokták, hogy rájuk nem lehet nemzetként tekinteni, ugyanis a nemzeti és népi identitásuk elkorcsosodott és ebben semmi rasszizmus nincs. Ma egy német lehet az utcán török nyelven fog köszönni vagy egy francia afgán nyelven. Ez ma a normális az EU-ban és Magyarország érdekeivel ez teljesen ellentétes. 


A román honatyák, többek között a külügyminiszter Aurescu is elfogadhatatlannak tartja, hogy Románia területén Orbán Viktor az ő eszmeiségét terjessze. Azt viszont elfelejti Aurescu, hogy nem a románoknak terjeszti, hanem a székelyeknek és magyaroknak, akik mondjuk ki soha nem érezték magukat románnak és soha nem is lesznek románok, akkor sem, ha Aurescu elvtárs vagy a szoc-dem Ciolacu elvtárs a fejére áll és kukorékolni kezd. A román közigazgatásnak nem kell elismernie, elég ha mi tudjuk és úgy is kezeljük , hogy Orbán Székelyföldre jött és hidegen hagy minket is, hogy ott lent ,,a nagy oláh faluban,, néhány magyarellenes idióta milyen jelzőkkel illet minket vagy éppen a magyar nemzet miniszterelnökét. Mi nem a román néppel vagyunk testvérek, hanem a magyarral és húzhattak határokat, hozhattak magyarellenes alkotmányokat, törvényeket ezeket proletár őszinteséggel mondom, magasról leszarjuk, ugyanis ezek fölött a magyar nemzet a mindenkori kormányok hidakat építettek és Bukarest segítsége nélkül is tartottuk a kapcsolatot. 


Meglepő számomra, hogy az RMDSZ és Kelemen Hunor nem álltak ki Orbán Viktor mellett és ugyanúgy a magyarellenes román kormány hű szövetségesei maradtak és lényegében a román kormány részeként ugyanolyan rágalmazói lettek Orbán Viktornak, mint Aurescu vagy éppen Ciolacu. Tehát én magam részéről csak azt tudom mondani, hogy sem az EU-s csőcselék sem a román nacionalisták hangját sem a halálán lévő magyar balliberális oldal hangját nem kell meghallgatni. Vannak dolgok amiket szépen el kell csendben nyomni és megmarad egy egészséges magyar társadalom, aminek ők soha nem voltak és nem lehetnek részesei. Jaaa és az RMDSZ szégyellje magát! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük az üzenetét. A megjegyzését átvizsgálás után tesszük közzé.